МП: Процес за подготовка на Закон

МинистерстваМП: Процес за подготовка на Закон
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на                   Предлог закон за изменување и дополнување на Законот за судскиот буџет. 

Преземете го известувањето во целост на следниот линк:  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕДЛОГ ЗАКОН

Извор: Министерство за правда

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img