МК: Европскиот Парламент објави страница специјализирана за млади

МинистерстваМК: Европскиот Парламент објави страница специјализирана за млади
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Европскиот Парламент објави страница специјализирана за млади, за нивно полесно учество во демократскиот европски живот  https://www.europeanyouthideas.eu/.

Страницата е он-лајн платформа каде младите  можат да ги споделуваат своите идеи од различни сфери, вклучувајќи ја и културата и каде можат да се поврзуваат за заедничка соработка.

Целата оваа иницијатива оди под хаштагот  #TheFutureIsYours

Да ги поттикнеме младите да се ангажираат!

Извор: Министерство за култура

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img