АМС : Јавен повик за доделување награди за Млади талентирани лица

Самостојни органиАМС : Јавен повик за доделување награди за Млади талентирани лица

Најчитано

Врз основа на програмата за работа за 2021 година Агенцијата за млади и спорт, Сектор млади, како и Правилникот за определување постапка и утврдување на критериуми за доделување на награди на млади талентирани лица во Република Северна Македонија, донесен од страна на директорот на АМС, објавува Јавен повик за доделување награди за Млади талентирани лица.

За целокупната содржина на Јавниот повик кликнете ТУКА 

Извор: Агенција за млади и спорт 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе