Кавадарци: Проект за крпење на ударни дупки

ОпштиниКавадарци: Проект за крпење на ударни дупки
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Општина Кавадарци започна со реализација проектот за крпење на ударни дупки со вкупна површина од 2300 метри квадратни, на повеќе улици во градот и локалните патишта.

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img