Кисела вода: Од 18 до 22 мај со ЈП „Комунална хигиена“ ќе се спроведат активности за собирање кабаст отпад

ОпштиниКисела вода: Од 18 до 22 мај со ЈП „Комунална хигиена“ ќе...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Од утре до сабота, ЈП „Комунална хигиена“ во соработка со Општина Кисела Вода ќе спроведе акција за собирање кабаст отпад.

Садови за одложување на отпадот, ќе бидат поставени на следните четири локации:

– Населба Драчево, ул. „Бранко Заревски“ бр.17, парк на бранители

контакт за информации: 071/391-250;

-УЗ „Кисела Вода“, ул. „Христо Татарчев“ на главната улица спроти ЈДГ „8 Март“

контакт за информации: 078/849-629

-УЗ „Цветан Димов“ ул. „Георги Димитров“, заден дел на СГУ „Васил Антевски – Дрен“;

контакт за инфомации: 078/324-778

-УЗ „Црниче“, ул. „Наум Охридски“ бб, пред просториите на урбаната заедница.

контакт за информации: 071/668-765.

Извор: Општина Кисела Вода 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img