Куманово: Посета на Спортско-рекреативниот еко центар Бислим

ОпштиниКуманово: Посета на Спортско-рекреативниот еко центар Бислим

Најчитано

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски заедно со Амбасадорот на Швајцарија, Н.Е.Сибил Сутер Техада, Министерот за локална самоуправа, Горан Милевски и претставници на Центарот за развој на Североисточниот плански регион го посетија Спортско-рекреативниот еко центар Бислим на локација Бислимска клисура.

На првата посета налокалитетот од страна на Амбасадорката и Министерот, беше разговарано заповолностите и придобивките од проектот “Уредување и валоризација на спортско-рекреативен еко центар Бислим”, а беа преземени и активности, кои ги нуди самиот предел:спортско качување на карпа, тандем кајак, велосипедизам и алпинизам.

Извор: Општина Куманово 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе