Куманово: Здружение на пензионери со акција за чистење

ОпштиниКуманово: Здружение на пензионери со акција за чистење
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски  се сретна со членовите на Здружение на пензионери Куманово, кои преземаа акција за чистење на отпадоци во градскиот парк во градов. Акцијата ја спроведоа со ЈП “Чистота и зеленило”, кое им ја обезбеди потребната опрема и алат, како и Здружение за доброволна волонтерска работа “Кумановски акцијаши”.

Градоначалникот Димитриевски ја поздрави оваа акција на пензионерите, при што апелираше до граѓаните, со заеднички сили да ја чуваме и одржуваме чиста животната околина.

Извор: Општина Куманово 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img