Богданци: Известување

ОпштиниБогданци: Известување
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Општина Богданци ги известува жителите на населено место Ѓавото дека на ден 25.05.2021 година (вторник) правното лице ЖИКОЛ ДООЕЛ Струмица ќе започне со градежни активности на реконструкција на главната улица во Ѓавото. Градежните активности ќе се состојат од машинско вадење на стариот асфалт, расчистување на теренот и транспорт на градежниот шут до депонија.

Од овие причини сообраќајот на главната улица во ова населено место ќе се одвива отежнато и со застој, поради што Ве замолуваме на разбирање.

Извор: Општина Богданци

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img