НАЕОМ: Рокот за поднесување на вашите апликации за Клучна акција 2 е продолжен!

Самостојни органиСамостојни државни органиНАЕОМ: Рокот за поднесување на вашите апликации за Клучна акција 2 е...

Најчитано

Поради технички проблеми во централниот систем, во Брисел, ве известуваме дека вашите апликации можете да ги доставите до 21 мај 2021 година во 12:00 часот по Бриселско време.

Извор: Национална агенција за европски образовни програми и мобилност

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе