Ѓорче Петров: Акција за подигнување на кабаст отпад

ОпштиниЃорче Петров: Акција за подигнување на кабаст отпад

Најчитано

– Во близина на последна 5ка во населеното место Јурија
– Во близина на паркингот кај старата полициски станица
– Во близина на последна 4ка во населеното место Хром
– Во близина на месната заедница во Даме Груев.

Општина Ѓорче Петров ги повикува своите жители да го одложат кабастиот отпад (застарен мебел, електронски и електричен отпад) во овие контејнери. Казниво е одложување на кабаст отпад во околината на контејнерите за домашен комунален отпад.

Извор: Општина Ѓорче Петров

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе