Brisket Sandwich Bar: Бургери & Сендвичи

МаркетингBrisket Sandwich Bar: Бургери & Сендвичи

Најчитано

Тимот на Јавна администрација ви ги претставува Brisket Sandwich Bar со најдобрите и највкусните Бургери во Скопје.

Со еден Клик ги имате вашите омилени Бургери, Тостови, Сендвичи и Салати. 

На целата сметка при купување од Brisket Sandwich Bar преку Javnaadministracija.mk  добивате 10%.

Нарачајте на: ?☎️071/ 370 – 752 ?☎️ и уживајте во ???????

Извор: Javnaadministracija.mk

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе