Штип: Вистинско градилиште

ОпштиниШтип: Вистинско градилиште

Најчитано

Ветеното од страна на градоначалникот е веќе реалност.
Реконструирани повеќе улици во нас. Дузлак и нас. Баби.

Населба Дузлак

Реконструирани се улиците Струмичка, Виничка, Радовишка и дел од улицата Драги Крупишки. Вкупна вредност на градежните активности над 1,7 милиони денари.

Населба Баби

Реконструирана улицата Крушевска Република. Вкупна вредност над 522 илјади денари.

Штип станува модерен град.

Извор: Општина Штип

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе