МЕ: Јавен повик за субвенционирање за купување и вградување на уред за погон на ТНГ, метан или друг вид на алтернативно гориво

МинистерстваМЕ: Јавен повик за субвенционирање за купување и вградување на уред за...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Прочитајте и аплицирајте:

Оглас

Извор: Министерство за економија

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img