Преку интензивни теренски активности заедно со граѓаните го носиме најдоброто за секоја општина

Политички партииПреку интензивни теренски активности заедно со граѓаните го носиме најдоброто за секоја...

Најчитано

Покрај граѓанската трибина во Скопје, вчера СДСМ продолжи со теренски активности со маалски и урбани средби во општините низ државата.

Денеска пратеничките на СДСМ, Лидија Тасевска ,Даниела Колева и Фаница Николовска беа меѓу жителите на Старо Нагоричане, Брвеница и Демир Капија, а членот на ИО на СДСМ Никица Бачовски со граѓаните на Прилеп, додека пратеникот Ненад Коциќ го посети Лозово.

На средбите функционирате на партијата пред граѓаните ги презентираа досега сработените проекти за секоја општина, но и од граѓаните добија коментари и забелешки за тоа од што се задоволни, што сметаат дека треба да се промени, што треба да се направи во иднина.

Преку низа интензивни теренски активности правиме договор со граѓаните, заедно ја пишуваме програмата што ќе донесе најдобро за секоја општина за секој град.

Во изминатите години покажавме дека за нас зборот е збор. Во изминатите четири години сторивме многу, поставивме високи стандарди на одговорно, чесно и транспарентно водење на централните институции но и на општините. Многу општини ширум државата се трансформираа на подобро, забележан е сериозен развој на локалните самоуправи.

Затоа „Најдоброто за нашата општина“ е препознатлив печат на СДСМ, затоа СДСМ е фаворит на претстојните избори.

Извор: СДСМ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе