Шилегов е единствениот градоначалник кој нема започнато капитален проект во својот мандат

Политички партииВМРО-ДПМНЕШилегов е единствениот градоначалник кој нема започнато капитален проект во својот мандат

Најчитано

Шилегов е најнеспособниот градоначалник во историјата на Скопје. Тој е единствениот градоначалник кој нема започнато капитален проект во својот мандат.

 

И Ристо Пенов и Трифун Костовски ќе ги паметиме по нешто, Коце Трајановски по многу, а само Шилегов по ништо.

 

Всушност на Петре Шилегов сите ќе се сеќаваат како на градоначалникот кој не работеше ништо.

 

Град Скопје има 8.5 пати поголем долг сега, отколку пред 4 години. Петре Шилегов го задолжи Скопје 8.5 пати повеќе, отколку што беше во времето на Коце Трајановски.

 

Каде отидоа парите за кои Шилегов го задолжи градот?

 

Градот е во долгови, а нема никаков капитален проект. Завршија ли сите буџетски пари во тендери и набавки на двојно или тројно претплатени стоки и услуги?

 

4 години Шилегов, 4 години украден живот. Доста е!

Извор: ВМРО

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе