Гостивар: Асфалтирање на оштетените делови на улицатa „Балиндолдска“

ОпштиниГостивар: Асфалтирање на оштетените делови на улицатa „Балиндолдска“
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

По завршувањето на подземните инсталации и приклучоците во главната мрежа, следеше асфалтирање на оштетените делови на улицатa „Балиндолдска“ со што го заокруживме овој проект од витално значење за жителите од оваа населба.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img