МИОА: Развој на нови и унифицирани веб-страници кон реализација

@дминистрацијаМИОА: Развој на нови и унифицирани веб-страници кон реализација

Најчитано

Министерството за информатичко општество и администрација најавува дека започнува развој на нови и унифицирани веб-страници за сите министерства и Владата.

Со развојот на овие веб-страници доаѓа нов, подобар и централизиран систем.

Новите веб-страници ќе бидат надградени и интегрирани едни со други.

Со овој проект и даваме значење на нашата цел, да ги унифицираме сите веб-страници на министерствата и Владата. Како резултат, овие страници ќе бидат попрактични, а пристапот до информации ќе биде полесен.

Овој проект ќе биде целосно имплементиран до крајот на оваа година.

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе