Гостивар: Инклузивни клупи за лица со посебни потреби

ОпштиниГостивар: Инклузивни клупи за лица со посебни потреби
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

На 5️0 различни локации, поставени се и достапни се инклузивни клупи за лица со посебни потреби.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img