spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГостивар: На улицата „Кеј Вардар“ атмосферска канализација и фекална канализација

Гостивар: На улицата „Кеј Вардар“ атмосферска канализација и фекална канализација

На улицата „Кеј Вардар“ започна инсталирање на атмосферска канализација и фекална канализација , по штo ќе следи и реконструкција на дел од водоводната мрежа, со што се комплетира подземната инфраструктура за оваа улица.

Извор: Општина Гостивар

Прочитајте