Гостивар: Опрема за 5 кабинети кои ке бидат целосно реновирани

ОпштиниГостивар: Опрема за 5 кабинети кои ке бидат целосно реновирани
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img
С.О.У “Гостивари“
Пристигна опремата за 5 кабинети кои ке бидат целосно реновирани.
Кабинетите за Физика, Математика, Биологија, Хемија и Јазици ќе ги пречекаат учениците во сосема нови услови.
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img