Кавадарци: Јавен повик за мапирање на самохрани родители

ОпштиниКавадарци: Јавен повик за мапирање на самохрани родители

Најчитано

Општина Кавадарци во соработка со Здружение за родова еднаквост ЕДНА МОЖЕ!-Скопје, ќе спроведе мапирање на самохрани родители и тоа:

-самохран родител кој сам ги врши родителските права и должности за детето, поради тоа што другиот родител е непознат, починат или исчезнат

-самохран родител на дете чиешто татковство не е признаено

-самохран родител, чиј што статус го добил преку развод на брак

Според тоа, ги повикуваме граѓаните кои спаѓаат во категоријата- самохран родител и живеат на територија на општина Кавадарци да го потполнат овој анкетен прашалник.

https://docs.google.com/forms/d/1M246dGcLqoSxkv7jV-i_0QdVdGOQcJJEVo93bDCCVF8/edit

Линк од анкетниот прашалник.

Извор: Општина  Кавадарци

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе