Куманово: Димитриевски на средба со претставници на Сојуз на здружение на пензионери на РСМ и Здружението од Куманово

ОпштиниКуманово: Димитриевски на средба со претставници на Сојуз на здружение на пензионери...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска одржа
работна средба со претставници на Сојуз на здружение на пензионери на
РСМ и Здружението од Куманово. На средбата се разговараше на повеќе
теми значајни за животот на пензионерите, со акцентирање на услугите во
Домот за стари лица “Зафир Сајто”-Куманово и субвенционирање на
јавниот превоз за пензионери. Димитриевски нагласи дека општина
Куманово ќе продолжи да дава свој придонес за пензионерите и
понатамошната соработка ќе им обезбеди подобри услови во сите сфери
од општествениот живот.

Извор: Општина Куманово

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img