Струмица: Јавен повик за субвенционирање за купување на велосипеди во 2021 година

ОпштиниСтрумица: Јавен повик за субвенционирање за купување на велосипеди во 2021 година
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК.

Изјава – ЛИНК

Барање – ЛИНК

Извор: Општина Струмица

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img