Кавадарци: Потпишан договор за изградба на водоводната мрежа во населба Брушани

ОпштиниКавадарци: Потпишан договор за изградба на водоводната мрежа во населба Брушани
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Потпишан договор за изградба на водоводната мрежа во населба Брушани во износ од 21,901,643 денари.

Со реализацијата на овај проект ќе се изградат 4,755 метри примарна мрежа и секундарна мрежа во должина од 10,627 метри.

Проектот ќе се реализира во три фази и ќе се постават 600 нови приклучоци.

Овој проект ќе се реализира од програмата ТАВ за поддршка на инфраструктурни проекти.

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img