Ветено – Неостварено: Обиколница во Дојран

Политички партииЛевицаВетено – Неостварено: Обиколница во Дојран

Најчитано

Градоначалникот на Дојран, Анго Ангов, и неговата партија СДСМ, за локалните избори во 2017 година им ветуваа на граѓаните на Дојран обиколница од граничниот премин до Нов Дојран.

За нивните 4 години, Градоначалникот и СДСМ ни метро не направија од обиколницата, а тешките товарни возила се тежок проблем за ова населено место, како за локалното население така и за туристите.

 

Деновиве СДСМ масовно водат кампањи низ целата држава, па голема е веројатноста на граѓаните на Дојран повторно да им ги ветуваат истите “нови проекти“, кои од искуство знаеме дека никогаш нема да ги исполнат.

Извор: ЛЕВИЦА

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе