Доброволно дарување на крв

Правни актиКолективни договориДоброволно дарување на крв

Најчитано

За сите вработени во администрацијата и јавниот сектор – Како да ги искористите деновиве за давање на Крв.

Доброволно дарување крв – денот на дарување на крв и 2 последователни работни дена.

 

Грански Колективен договор – УПОЗ 

 

Извор: Javnaadministracija.mk

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе