ДСД- Скопје: Резултати од поднесени приговори до МОН по прв конкурс за сместување на студенти

Самостојни органиСамостојни државни органиДСД- Скопје: Резултати од поднесени приговори до МОН по прв конкурс за...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Список на студенти кои не се ослободени од плаќање на партиципација во КЈП по поднесен приговор

Список на студенти кои се ослободени од плаќање на партиципација во КЈП по поднесен приговор

Список на студенти примени во КЈП по поднесен приговор

Список на студенти кои се ослободени од плаќање на партиципација во Стив зг.3 по поднесен приговор

Список на студенти кои не се ослободени од плаќање на партиципација во Стив зг.3 по поднесен приговор

Список на студенти примени во Стив зг.3 по поднесен приговор

Список на студенти кои се ослободени од плаќање на партиципација во Стив нови бараки по поднесен приговор

Список на студенти кои не се ослободени од плаќање на партиципација во Стив нови бараки по поднесен приговор

Список на студенти примени во Стив нови бараки по поднесен приговор

Список на студенти кои не се ослободени од плаќање на партиципација во Гоце по поднесен приговор

Список на студенти ослободени од плаќање на партиципација во Гоце по поднесен приговор

Список на студенти примени во Гоце по поднесен приговор

 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе