Оценките на Артан Груби кои сега го храбрат Заев треба да знае дека ќе престанат во моментот кога Заев ќе падне од власт

Политички партииВМРО-ДПМНЕОценките на Артан Груби кои сега го храбрат Заев треба да знае...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Оценките на Артан Груби кои сега го храбрат Заев треба да знае дека ќе престанат во моментот кога Заев ќе падне од власт.

Ова го покажува искуството бидејќи таквото воодушевување на Артан беше сеприсутно и кон владите и премиерот на ВМРО-ДПМНЕ.

Тоа освен што покажува дека Артан Груби дека е непостојан во ставовите, упатува и на тоа дека Груби нема никаков проблем со себе да ги менува ставовите.

Она што сега е различно, е присуството на страв кај Заев и Груби. Причината за тоа е поразот кој им следи, а тоа значи финален крај на нивните криминални кариери.

 

 

 

 

Извор: ВМРО ДПМНЕ 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе