Град Скопје: Максимална казна за пресеченото дрво во Кисела вода

ОпштиниГрад Скопје: Максимална казна за пресеченото дрво во Кисела вода
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Инспекторатот на Град Скопје, на општина Кисела Вода и одговорното лице им изрече максимална казна во висина од 1800 евра поради бесправно исечено дрво на булеварот Борис Трајковски. Дрвото е исечено без дозвола и одобрение од Град Скопје.

Заштитата на зеленилото е врвен приоритет во животната средина, а брзата реакција е потврда дека градските инспекциски служби се на висина на задачата и дека неказнивоста во Скопје повеќе нема да се толерира.

 

 

 

 

Извор: Град Скопје

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе