Битола: Реконструкција на премините преку Железничките пруги

ОпштиниБитола: Реконструкција на премините преку Железничките пруги
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

 

Општина Битола учествува во реконструкција на седумте патни премини преку железничките пруги на територијата на Општина Битола, во соработка со Македонски Железници.

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска изврши увид во градежните активности на преминот преку железничката пруга кај црквата Св. Недела и беше информирана за активностите кои се преземаат на терен, начинот на изведба и крајниот изглед на премините.

За овие зафати, Општина Битола издвои 3 милиони денари.

 

Извор: Општина Битола

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе