МВР: Комората за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит за техничко и физичко обезбедување

МинистерстваМВР: Комората за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит за техничко...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Комората на РСМ за приватно обезбедување организира:

  • Полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на: 21.10.2021 год. со почеток во 16.00 ч.

 

 

 

 

 

Извор: Министерство за внатрешни работи 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе