Практична обука за Бренд менаџери

МаркетингПрактична обука за Бренд менаџери

Најчитано

 

Вашиот бренд е ваша уникатна предност. Дали го негувате и го користите максимумот од него?

Сега може да го дополните, проширите и сублимирате вашето знаење преку новата практична обука за Бренд менаџери. Уникатен концепт за менаџирање на вашето работење, преку менаџирање на вашиот бренд.

За кого е наменета:
– За сите кои работат во маркетинг секторот
– За сите кои водат сопствен мал бизнис
– За сите кои сакаат да го дополнат своето знаење
– За сите кои сакаат да изградат сопствен препознатлив бренд
– За сите големи компании со голем број на вработени.

Обуката содржи 24 часа, во период од 4 седмици, односно 3 пати седмично по 2 часа во вкупно времетраење од 90 минути. Опфатени се сите аспекти од менаџирањето на еден бренд, од креирање, до планирање и практична реализација на активностите.
Предавач е менаџер со 18 години искуство во менаџирање брендови, во Македонија и интернационално.
Часовите се онлајн, во попладневен термин, па може да ги следите од било која локација.

За сите читатели на Javnaadministracija.mk  добивате попуст од 11% со пријавување до 30 ноември.

За да го искористите попустот пишете го кодот administracija11

Пријавете се во порака кај Луна или на marketing@kreativno.mk. 

 

 

Извор: Javnaadministracija.mk

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе