Вевчани: Донација од господинот Митре Кутаноски

ОпштиниВевчани: Донација од господинот Митре Кутаноски

Најчитано

Случајно запознавање преку наш иселеник со еден човек со големо срце веднаш вроди со плод.
Големите луѓето се паметат по добрите и хуманите дела. Градоначалникот на општина Вевчани Сашо Јанкоски во име на општината и во свое лично име изрази голема БЛАГОДАРНОСТ до господинот Митре Кутаноски наш иселеник во САД за донацијата на школски клупи и масички за ООУ “Страшо Пинџур”- Вевчани и Детската градинка “Планински цвет”- Вевчани, како и столчиња за Здравствениот дом “др. Светозар Чочороски” во Вевчани.
Господинот Кутаноски како докажан хуманист и донатор изрази подготвеност и понатака да и помага на општина Вевчани.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе