МП: Издавање потврда од казнена евиденција за физички лица

@дминистрацијаМП: Издавање потврда од казнена евиденција за физички лица

Најчитано

Издавање потврда од казнена евиденција за физички лица

Услуга наменета за физички лица со која се потврдува дека против лицето не е осудувано согласно казнената евиденција.

Електронската услуга овозможува поднесување на барање од Националниот портал каде апликантот би го добил и одговорот на барањето.

(Uslugi.gov.mk – Детали на услуга)

За оваа услуга се плаќа административна такса преку Националниот портал (е-услуги).

 

 

 

 

 

Извор: Министерство за правда 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе