Посета на канцеларијата на ССМ во Битола

СиндикатиПосета на канцеларијата на ССМ во Битола

Најчитано

Претседателот на ССМ, Дарко Димовски, Секретарот на Советот на ССМ, Златко Цветковски заедно со Претседателите на СИЕР, Игор Ѓерасов и на СРСВМ, Миќо Стојановски беа во посета на канцеларијата на ССМ во Битола каде што остварија средба со работници кои се заинтересирани синдикално да се организираат, а работат во индустриските зони во околината на градот.

Канцеларијата на ССМ во Битола е секој ден отворена за сите работници кои се заинтересирани за добивање на бесплатна правна помош.

Работничките права на сите работници се најважни за ССМ и сите активности во наредниот период ќе видат насочени токму на нивна заштита.

 

 

 

 

Извор: Сојуз на синдикати на Македонија 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе