Богданци: Европска недела на локална демократија

ОпштиниБогданци: Европска недела на локална демократија

Најчитано

Почитувани,

Бирото на Конгресот на локални и регионални власти (тело на  Советот на Европа) во 2021 година  ја одобри темата на Европската недела на локална демократија (ЕНЛД) за 2021 – 2022 година „ Заштита на животната средина: локалните заедници преземаат акција“.

Темата се фокусира на животната средина, вклучувајќи ги граѓаните во заштита на животната средина и борбата против климатските промени.

Општина Богданци се приклучи на ЕНЛД.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе