spot_img
spot_img

Струмица: Градоначалникот Костадинов на концертот „Класика за Струмица“

ОпштиниСтрумица: Градоначалникот Костадинов на концертот „Класика за Струмица“

Најчитано

Како голем љубител и поддржувач на културата, градоначалникот Костадин Костадинов, присуствуваше на концертот „Класика за Струмица“ којшто се одржа во Центарот за култура „Антон Панов“.

На концертот беа изведени најпознатите оперски арии и соло песни од уметниците Полина Тасева, Јаворка Витанова, Сара Јанева и Андреј Наунов, а се одржа во рамките на манифестацијата „Струмица град на културата 2021“.

 

 

 

Избор: Општина Струмица 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000