Радовиш: TREEBANKS – Подигањето на општествената одговорност за зачувување на животната средина

ОпштиниРадовиш: TREEBANKS - Подигањето на општествената одговорност за зачувување на животната средина

Најчитано

Подигањето на општествената одговорност за зачувување на животната средина е врвен приоритет.
TREEBANKS се доказ за тоа, и верувајте – нема им рамни.
Овој наш, европски и светски проект потекнува од овде-од Радовиш, и како нов бренд треба да претставува наша заедничка гордост.
Овој тим на ентузијасти не мотивира дека богатството што го имаме – треба да го негуваме.
Нашиот Даб е реткост. Да го чуваме и одгледуваме.
Им благодариме и се надеваме на успешни резултати од нивниот проект.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе