Прилеп: Доделени решенија за легализација

ОпштиниПрилеп: Доделени решенија за легализација

Најчитано

Во зелената сала на Општина Прилеп градоначалникот Борче Јовчески ги
додели новите решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

Оваа постапка во наредниот период ќе продолжи и понатаму со позасилено темпо и поголема транспарентност пред граѓаните. Со легализацијата се опфатени барањата на граѓаните поднесени во 2011 година, како и дел од барањата што се однесуваат на 2016 и 2018 година од продолжениот рок.

 

 

 

 

Извор: Општина Прилеп

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе