Ѓорче Петров: Состанок на општинскиот Кризен штаб

ОпштиниЃорче Петров: Состанок на општинскиот Кризен штаб

Најчитано

Кризниот штаб на општина Ѓорче Петров одржаа координативен состанок во присуство на претставници од сите месни и урбани заедници.

На состанокот присутни беа и претставници на надлежни служби со цел навремена подготовка за претстојната зимска сезона.

 

 

Извор: Општина Ѓорче Петров

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе