spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Оглас за ангажирање на консултантска фирма за вршење на ревизија на...

МОН: Оглас за ангажирање на консултантска фирма за вршење на ревизија на проектна документација за потребите на проектна единица

ПроектотзаЕнергетски Ефикасна Рехабилитација на Студентски Домови во Северна Македонија при Министерството за образование и наука, има потреба од набавка на следнава услуга: Ангажирање на консултатска фирма за вршење на резвизија на проектна докумнтација за потребите на проектната единица.
Сите услови се дефинирани во документрацијата која е прикачена на линкот подолу. Доставувањето на понудите треба да биде извршено најдоцна до 20.12.2021 со доставување на техничката понуда и финансиката понуда во две посебни пликоа во архивата на Министерството за образование и наука со назнака за огласот и проектната единица.
За било какви дополнителни информации Ви стоиме на располагање на следниот маил zoran.lazarevski@mon.gov.mk

Прочитајте

Бутел: По 40 години реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки”

0
Нема запирање кога се работи за доброто на граѓаните и за нивните потреби. Денес, започна реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки” со површина од 3000...