spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЖСПП: Правилник за стандардите за био-разградливост, кои треба да ги исполнуваат кесите за...

МЖСПП: Правилник за стандардите за био-разградливост, кои треба да ги исполнуваат кесите за носење на стоки, начинот на пуштање на пазар на биоразградливи кеси од трговците

Правилник за стандардите за био-разградливост кои треба да ги исполнуваат кесите за носење на стоки, начинот на пуштање на пазар на биоразградливи кеси од страна на трговците, како и формата и содржината на образецот за водење на евиденција

(Службен весник број 265, 30 ноември 2021г)

 

Правилник

 

 

Извор: Министерство за животна средина и просторно планирање 

Прочитајте

МЗ: Средба со директорот на ФЗОМ – Разгледани можностите за проширување...

0
Министерот за здравство Арбен Таравари одржа состанок со директорот на Фондот за здравствено осигурување, д-р Александар Клековски, претставници на Фарамабренд-Нова (асоцијација на иновативни фармацевтски...