АМС: Одлука за доделување на финансиски средства за поддршка на проекти од областа на младите

Самостојни органиСамостојни државни органиАМС: Одлука за доделување на финансиски средства за поддршка на проекти од...

Најчитано

Агенцијата за млади и спорт ги објавува резултатите од огласот за финансиска поддршка на здруженија и фондации од вонредниот јавен повик од 30 ноември 2021.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе