МОН: Стипендии за студирање на универзитетите и институтите во Индија

МинистерстваМОН: Стипендии за студирање на универзитетите и институтите во Индија

Најчитано

Амбасадата на Република Индија во Софија, информира дека ICCR (Indian Consul for Cultural Relations) нуди 2 стипендии за студенти од Република Северна Македонија, на индиските универзитети и институти за академската 2022-2023 година.

Детални информации во врска со овие стипендии може да се најдат на веб-страницата: http://a2ascholarships.iccr.gov.in/

Поднесувањето на апликации за овие стипендии ќе започне на 25.01.2022 година.

Контакт е-пошта: pol.sofia@mea.gov.in

 

 

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе