Босилово: Чистење депонија во Робово

ОпштиниБосилово: Чистење депонија во Робово

Најчитано

Овие денови се чисти една од поголемите диви депонии во општина Босилово. Депонијата во Робово. Апелираме до граѓаните за ред и совесно фрлање на ѓубрето во иднина.

 

 

 

Извор: Општина Босилово

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе