Дебар: Подготвителните работи за почеток на изградбата на паркингот во Горно Косоврасти

ОпштиниДебар: Подготвителните работи за почеток на изградбата на паркингот во Горно Косоврасти

Најчитано

Тимот инженери од урбанистичкиот сектор завчера по налог на градоначалникот излезе на терен за да ги започне подготвителните работи за почеток на изградбата на паркингот во Горно Косоврасти.

Првата фаза предвидува изработка на технички проекти и потоа ќе продолжи со реализација на оваа работа. Изградбата на паркинг за овој рурален дел е приоритетен проект и многу неопходен за благосостојбата на жителите.

 

 

Извор: Општина Дебар

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе