spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниСтрумица: Јавен повик - Одлука за ослободување од плаќање на надомест за...

Струмица: Јавен повик – Одлука за ослободување од плаќање на надомест за престој на деца на самохрани родители во ЈОУДГ „Детска радост“

Јавниот повик може да го видите на следниов ЛИНК

Пријава за аплицирање – ЛИНК

 

 

 

 

 

Извор: Општина Струмица

Прочитајте