spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниОхрид: Решение за користење на средства од Буџетот преку субвенционирање на трошоци...

Охрид: Решение за користење на средства од Буџетот преку субвенционирање на трошоци за спортски терени на ЈП ,,Билјанини извори”

Градоначалникот на Општина Охрид донесе решение  за користење на спортски терени на ЈП ,,Билјанини извори”-Охрид бр. 07-785/20 донесена од страна на Советот на Општина Охрид, на седницата одржана на ден 29.10.2014 година и Одлуката за дополнување на Oдлуката за утврдување на цени за користење на спортските објекти бр.07-4189/41 од 30.12.2014 година.

 

СПОРТСКИ КЛУБОВИ И ЗДРУЖЕНИЈА

Добитниците на финасиски средства во рок од 10 (десет) работни дена од денот на објавувањето да се пријават во Секторот за спорт, млади и НВО за потпишување на договорите.

 

 

 

Извор: Општина Охрид

Прочитајте