Дебар: Контејнери за отпад

ОпштиниДебар: Контејнери за отпад

Најчитано

Во рамките на Вториот проект за подобрување на општинските услуги (IBRD-8156MK) финансиран од Меѓународната банка за обнова и развој – Светска банка, општина Дебар го спроведува проектот Зајакнување на техничките капацитети во општинското јавно претпријатие НКП „СТАНДАРД“ – Дебар. „Снабдување со специјализирани возила за транспорт на комунален отпад, специјализирано возило Канал-џет за одржување на канализациона мрежа и контејнери“, (MSIP2-NCB -039-2022), Општина Дебар.

Започна реализацијата на ЛОТ 3: – Контејнери за отпад (130 метални контејнери со волумен од 1,1 м3), со вредност од 3.737.500,00

 

 

Извор: Општина Дебар 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе