Струмица: Наградените ученици од СОУ „Димитар Влахов“ на прием кај градоначалникот Костадинов

ОпштиниСтрумица: Наградените ученици од СОУ „Димитар Влахов“ на прием кај градоначалникот Костадинов

Најчитано

На приемот разговараа за содржините на натпреварот, за стекнатото искуство, но и за силната конкуренција од 300 учесници од 9 држави.

Градоначалникот Костадинов  посебно ја нагласи својата гордост што овие високи меѓународни награди се освоени од првата генерација ученици во паралелката за угостителство и туризам во СОУ „Димитар Влахов“, што значи стручното образование, за кое тој е голем поддржувач, ќе даде силен влог во локалниот економски развој.

 

На приемот разговараа за содржините на натпреварот, за стекнатото искуство, но и за силната конкуренција од 300 учесници од 9 држави. Градоначалникот Костадинов  посебно ја нагласи својата гордост што овие високи меѓународни награди се освоени од првата генерација ученици во паралелката за угостителство и туризам во СОУ „Димитар Влахов“, што значи стручното образование, за кое тој е голем поддржувач, ќе даде силен влог во локалниот економски развој.

 

 

 

 

Извор: Општина Струмица

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе